Hur kul ska inte det här bli?!?

Shapingkurs hos Klickerklok 22-23 september. Jag är såå taggad. Svindyrt, men förmodligen och förhoppningsvis sjukt givande!

Kolla in hemsidan: www.klickerklok.se

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, vad roligt med kurs :)



Ja, det är ju precis så jag tänker också. Hålla på och klicka med den där, och framför allt - komma ihpg att ta med den jämt typ! :P Men jag ska ta och kila ner på biblioteket så fort jag blir frisk och kika om dom ha boken. Har dom den så tänker jag lyda ditt råd och ge den en chans :)



Förresten, ska man inte köra klciker från det att dom är valp? Tänkte Deamon är ju ett år, är det inte för sent att börja nu?

2009-07-30 @ 12:05:15
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Linda

Jahaaa, det visste jag inte. Trodde att man måste ha själva klickerns, fast det är ju klart så dom du säger, klcikern läre ju vara lämpligast!



Läckert att man kan ha klickerträning hemma - som hemläxa liksom. Ska verkligen kika in på den sidan :) Har du använt dig av den eller?



Nu har jag gått och blivit sjuuk :( Så har inte varit ner på biblioteket än. Pojkvännen har varit och köpt en massa c-vitamin och örter och grejer för att jag ska kurera mig lite.. Vi åker nämligen till Leksand sommarland imorgon.. Typiskt att man alltid sk bli sjuk när det är något som händer.. :/

2009-07-31 @ 13:07:54
URL: http://deamon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0