Bildbevis!Inshejpat "sitt fint". Kan dock tänkas att jag lägger lite krut på att shejpa fram högre tassar... Om jag orkar. :)
Har inte lagt något kommando på detta än, utan det är ett frivilligt beteende. Nu vill jag ha förslag på vad jag kan ha som kommando! Jag vill inte ha "sitt fint", utan något roligare! Tex en fråga eller något sånt... Lämna en kommentar med ditt förslag vettja!


Kommentarer
Postat av: Louise

sv: tack, jag vet att jag inte borde ta åt mig men det är lätt hänt tyvärr. Ja men absolut, det ska bli super intressant och roligt :DFin bild på lillan, ett roligt kommando är "upp med händerna" sedan lär du även in att hon ska lägga sig ner helt på sidan och lägger kommandot "PANG!" på det. Det slutgiltiga resultatet blir ju ett riktigt party trix ;)2009-09-27 @ 19:27:57
URL: http://raisetofame.blogg.se/
Postat av: Louise

Ja man får försöka tänka positivt och bortse från dumma kommentarer..JA men eller hur!! Det är jättekul :) Se framför dig när du pekar med handen som en pistol mot henne och säger upp med händerna och sedan pang. Supersött och roligt ju :)

2009-09-27 @ 23:30:28
URL: http://raisetofame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0