Det börjar dra ihop sig..

Nu är det bara en vecka kvar tills Dagmar flyttar hem till mig. Det börjar kännas lite pirrigt nu, men jag tror inte att jag verkligen kommer förstå det på riktigt förrän jag är på väg till Västerås till helgen. Det är så otroligt stort för mig att skaffa hund! Jag vet inte hur länge jag har drömt om att få en egen, men skulle tro att jag började tjata på mamma och pappa vid fem-årsåldern någonting... Cirka 20 år sedan alltså! :) För övrigt är det närmsta ett eget husdjur jag fått en eremitkräfta vid namn Hubert. (Eremitkräfta, vad är det för nåt att ge sina barn liksom??)

Jaja, hur som helst. En vecka kvar, men NU är det Schlagerfestivalen!! Heja Charlotte!

Att bli med hund... och blogg.

Jag har alltid hävdat att "Någon blogg ska jag minsann inte ha!", för jag är liksom inte typen som gillar att skriva saker som "löst folk" (no offence people!) kan läsa. (Lite problematiskt med tanke på att jag jobbar som journalist, men..) Hur som helst, om två veckor får jag hem min valp Dagmar och det är en otroligt stor grej i mitt liv, eftersom jag aldrig haft hund förut. Den här bloggen kommer med andra ord handla om mitt nya liv som hundägare och dess utmaningar. Tanken är att jag ska dela med mig av hundägeriets prövningar och ups-and-downs. Sedan är det ju ett bra verktyg för att få mig att ständigt fotografera Dagmar också: nu har jag ju någonstans att visa upp henne!

Dagmar är av rasen Pomeranian, eller Dvärgspets som den hette förut, och på bilden här nedan är hon bara fem veckor gammal.


571117-3Nu återstår bara att se hur det här med bloggandet, och hundägeriet, går!

Sara

RSS 2.0